+40.744.593.864 office@all-tour.ro

VENUS

contact

VENUS  

Pret de la: 120 Lei/zi/pers

Oferte speciale: Inscrieri timpurii

Descrierea ofertei

Statiunea Venuseste situata intre Saturn si Cap Aurora, la 3 km de Mangalia, caruia ii este integrat din punct de vedere administrativ, si la 41 km sud de Constanta. Purtand numele zeitei frumusetii – Venus, statiunea se remarca prin arhitectura deosebita a hotelurilor inconjurate de vaste spatii verzi.Lacul Razelm ofera posibilitati multiple de petrecere a timpului liber.

Statiunea dispune de o plaja naturala larga si este fragmentata de numeroase golfulete. Lungimea plajei este de 1,2 km si se intinde si are o latime variabila, de pana la 200 metri. In partea de Nord invecinata cu plaja de la Cap Aurora, pe o mica portiune intrarea in apa este relativ dificila facandu-se printre pietre –  aceasta este o zona preferata de cei care cauta liniste si intimitate. Partea din sud a plajei se invecineaza cu plaja Saturn si este mai lata, aceasta fiind plaja cea mai populata de turistii cazati in Venus.

Plaja are un nisip fin si acolo izvorasc ape minerale sulfuroase hipotermale, captate si utilizate pentru dusuri amenajate. Factorii naturali de cura sunt climatul maritim, bogat in aerosoli salini si apa Marii Negre clorurata, sulfatata, sodica, magneziana, hipotona (mineralizare 15,5%), statiunea fiind recomandata atat pentru persoanele sanatoase care pot beneficia de cura heliomarina in timpul vacantelor de vara, cat si pentru tratamentul unor afectiuni reumatismale degenerative, posttraumatice, al unor stari de anemie secundara ,de debilitate al unor boli dermatologice, endocrine etc.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL INTER 5*

 

HOTEL TURQUOISE 4*

HOTEL CARMEN AZZURO 4*

HOTEL MERA RESORT 4*

HOTEL DANA 4*

HOTEL MELODIA 4*

HOTEL AFRODITA 4*

 

HOTEL DEL MAR 3*

HOTEL ACADEMY 3*

HOTEL RALUCA 3*

HOTEL FAVORIT 3*

HOTEL SKIATHOS 3*

HOTEL THASOS 3*

HOTEL IULIA RESORT 3*