+40.744.593.864 office@all-tour.ro

Tanzania

contact

Despre Tanzania

    Tanzania este o tara situata in estul Africii ce ofera o varietate mare de peisaje, istorie, oameni si viata salbatica. Aceasta tara ofera numeroase atractii, printre care: Muntele Kilimanjaro (sau “Acoperisul Africii”), Parcul National Serengeti si Zanzibar.

    Cele 16 parcuri nationale, una dintre componentele principale ale turismului in Tanzania, ocupa aproximativ un sfert din suprafata tarii. Un numar redus de localinici au grija ca natura si viata salbatica sa ramana neschimbate, asa cum sunt de milioane de ani.

    Safari (in limba Swahili inseamna calatorie) este una dintre activitatile cele mai bine reglementate si puse la punct. In aventura voastra prin safari trebuie sa vedeti cele 5 mari mamifere ale Africii, The Big Five: elefantul, rinocerul, bivolul, leul si leopardul. Pe langa acestea veti vedea zebre, girafe, gazele, hippopotami, crocodili, precum si numeroase specii de pasari, de la strut, cea mai mare si mai rapida pasare din lume, pana la flamingo roz si pasarea paradisului.

    Linia de coasta a Oceanului Indian este minunata, cu insule linistite si sate ramase sub cultura Swahili. Plajele cu nisip alb (din Zanzibar) care se pierd in apele cu reflexii de safir ale Oceanului Indian, sunt prezente in toate zonele arhipelagului.

    Craterul Ngorongoro este cel mai mare crater din lume inclus in patrimoniul Unesco!

    Infrastructura s-a dezvoltat tot mai mult in ultimii ani, s-au deschis noi hoteluri, lodge-uri tabere de lux, in conformitate cu standardele internationale.

    Gastronomia traditionala locala include mancaruri pe baza de fructe de mare si arome bogate si picante (cu influente din bucataria araba si indiana). Bautura cea mai populara in aceasta tara este Chai, iar printre bauturile alcoolice se numara konyagi si berea Kilimanjaro.

    Tanzania – un loc cu totul special!

Locaţii

ZANZIBAR 

Pret de la:  1200 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti