+40.744.593.864 office@all-tour.ro

Mexic

contact

MEXIC 

Pret de la:  2000 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

Descrierea ofertei

O tara a contrastelor de tot felul, incepand de la altitudine si pana la stilul de viata al localnicilor, descendenti ai popoarelor amerindiene, dar si ai colonistilor spanioli. Poate de aceea Mexicul este una dintre cele mai vizitate tari din lume.

Istoria Mexicului continua sa fascineze, cata vreme arheologii descopera inca noi situri istorice. Statul a trecut prin cateva imperii diferite de-a lungul vremii, prin revolutii (1810, 1910-1920) si revolte, republici, monarhii si dictaturi.

Chiar daca te numeri printre mofturosi, in Mexic nu ai cum sa nu gasesti ceva pe gustul tau. Contrastele de altitudine o transforma intr-una dintre cele mai interesante locatii din lume: orasele pline de viata contrasteaza cu peisajele desertice, lagunele salbatice si padurile dese te lasa mut de uimire, iar crestele inghetate ale vulcanilor cu inaltimi de peste 2000m care alcatuiesc tinutul rece (tierra belada) sunt impresionante.

Daca ai mers o zi in Mexic si nu ai descoperit vreo minune naturala, cu siguranta ai intalnit una creata de om: piramidele maiase de la Chichen Itza sunt grozave, iar muzeele si galeriile de arta din perioada colonialista si cea moderna sunt depasite doar de frumusetile create de natura.

Invata sa te bucuri de viata asa cum se bucura mexicanii. Cantecul (mariachi), dansul si bautura (multa bautura) sunt pe primele locuri in topul activitatilor zilnice. Sunt ospitalieri si foarte prietenosi, insa au si un mic defect: nu stiu sa spuna “nu” in mod direct. Te fac sa-ti dai seama de refuzul lor dupa ce te aproba si dispar fara urma.

La numai 50km de capitala se afla Teotihuacan sau “locul in care omul devine Zeu” – orasul sfant, cu peste 2500 de ani vechime, a fost un mare centru cultural si economic. Poti sa vizitezi Templul Sarpelui cu pene (zeul fertilitatii, al apei si al ploii) si Piramida Soarelui – se spune ca locul este plin de energie, iar privelistea oferita de inaltimea celor 248 de trepte abrupte de piatra merita tot efortul.

Cancun, micul sat de pescari de altadata, amplasat pe coasta de nord-est a Peninsulei Yucatan, inseamna “cuib de serpi” in dialectul maias. Astazi, orasul este foarte cunoscut in intreaga lume, numele sau fiind sinonim cu dezvoltarea turismului de succes la scara mare.

Riviera Maya este numele turistic dat unei fasii de nisip cu o lungime de 80 de mile din Peninsula Yucatan, aflata la sud de Cancun si la granita cu Belize.

Riviera Maya este taramul milioanelor de descendenti ai Maya si ai altor grupuri indigene. Daca vrei sa te convingi cu ochii tai, alege-ti o vacanta in perioada sarbatorilor si festivalurilor importante, cand strazile sunt impanzite de localnici si procesiunile lor – pe 1 noiembrie (de Ziua Mortilor), la inceputul lui decembrie (de Sarbatoarea Neprihanitei Zamisliri) sau de Anul Nou. Si dimpotriva, daca vrei liniste, evita sa vii in aceste perioade.

 

Statiuni: Cancun, Riviera Maya, Playa del Carmen.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL SANDOS PLAYACAR BEACH SELECTION 5*

HOTEL IBEROSTAR QUETZAL 5*

HOTEL OCEAN RIVIERA PARADISE DAISY CLUB 5*

HOTEL FAIRMONT MAYAKOBA RIVIERA MAYA 5*

HOTEL GRAND PALLADIUM COLONIAL RESORT 5*

HOTEL GRAND PALLADIUM KANTENAH RESORT 5*

HOTEL ROYAL SOLARIS 5*

HOTEL BEACH PALACE 5*

HOTEL RIU CANCUN 5*

HOTEL LIVE AQUA BEACH RESORT CANCUN 5*

HOTEL ROYALTON RIVIERA CANCUN 5*

HOTEL BARCELO MAYA BEACH 5*

HOTEL BARCELO MAYA CARIBE 5*

HOTEL BARCELO MAYA COLONIAL 5*

HOTEL BARCELO GRAND RESORT 5*

HOTEL BARCELO MAYA TROPICAL 5*

HOTEL BELMOND MAROMA RESORT SPA 5*

HOTEL EL DORADO ROYALEX SPA RESORT 5*

HOTEL EL DORADO CASITAS ROYALE 5*

HOTEL RIU LUPITA 5*

HOTEL IBEROSTAR TUCAN 5*

HOTEL GRAND VELAS RIVIERA MAYA 5*

HOTEL GRAND HYATT PLAYA DEL CARMEN RESORT 5*

HOTEL PLAYACAR PALACE 5*

HOTEL RIU PALACE MEXICO 5*

HOTEL SECRETS CAPRI RIVIERA CANCUN 5*

HOTEL MOON PALACE CANCUN 5*

HOTEL RIU PALACE PENINSULA 5*

HOTEL SANDOS CANCUN LYFESTYLE RESORT 5*

HOTEL ALOFT CANCUN 4*

HOTEL RIU PALACE LAS AMERICAS 5*

HOTEL GRAND PALLADIUM RIVIERA MAYA 5*

 

HOTEL ASPIRA 4*

HOTEL AQUAMANIA BEACHY 4*

HOTEL CASA TURQUESA 4*

HOTEL CASAMAGNA MARRIOTT CANCUN RESORT 4*

HOTEL GENERATIONS RIVIERA MAYA 4*

HOTEL ALL RITMO CANCUN RESORT WATTER PARK 4*

HOTEL ADHARA HACIENDA 4*