+40.744.593.864 office@all-tour.ro

cipru

contact

Despre Cipru

Cipru este o insula situata in Marea Mediterana ce ofera peisaje deosebite, mare, soare si nisip.

Cipru este o destinatie care ofera numeroase locatii si obiective turistice. De exemplu, poti vizita orasele Nicosia, Famagusta si Larnaca, unde vei descoperi cladiri atragatoare incarcate cu istorie. De asemenea, poti descoperi niste manastiri ortodoxe deosebite, cu o istorie foarte cruda.

Aya Napa, Limassol, Larnaca sau Pahos sunt statiunile care iti pot oferi absolut tot ceea ce vrei in materie de servicii turistice. Daca iti place sa inoti, statiunea Kyrenia este perfecta pentru aceasta activitate, in timp ce, daca iubesti sporturile de apa, poti incerca plajele Escape sau Nissi. Litoralul cipriot este foarte animat cu terase si localuri si are multe optiuni de distractie.

Ciprul este perfect si pentru catarari sau chiar pentru ski, asta daca vrei sa ajungi iarna aici, iar zapada de la noi din tara nu ti se pare foarte buna. Cel mai inalt varf, Olympos, care are 1953 de metri, ofera 4 partii de schi si completeaza cu succes o insula care ofera absolut totul.

In ceea ce priveste gastronomia, cipriotii primesc influente turcesti, grecesti si britanice si ofera masline, branzeturi si fructe delicioase. De cele mai multe ori, desertul este compus din tarte de fructe si lichior. Nu rata vinul cipriot deoarece este delicios, fiind asemanator cu cel din Porto si incearca bautura traditionala, Zivania.

Cele mai bune perioade pentru a vizita aceasta tara sunt primavara si toamna, cand poti face plaja in voie si te poti bucura de o vacanta frumoasa.

Locaţii

LARNACA  

Pret de la:  600 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

LIMASSOL 

Pret de la:  640 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

AYIA NAPA

Pret de la:  640 Euro/7 nopti-8 zile-5*/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

PROTARAS 

Pret de la:  560 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti