+40.744.593.864 office@all-tour.ro

Delta Dunării

contact

Despre delta dunării

Nu stii daca sa alegi o vacant pe litoral sau la munte? Ce-ai spune insa de o escapada in Delta Dunarii?All Tour iti pune la dispozitie mai multe optiuni de cazare in Delta Dunarii, o zona cu adevarat incredibila, care imbie la relaxare si la comuniune cu natura.

Inainte de a se varsa in Marea Neagra, apele involburate ale Dunarii formeazaunadintrecelemaimarisi bine pastratedelteeuropene. Delta Dunariiadapostestepeste 300 de specii de pasari, precumsi in jur de 50 de specii de pesti de apadulce, alaturi de altecreaturisiplante, marisimici. Fiindinclusa in patrimoniulUnesco, Delta Dunariiesteunadintreprincipaleleatractiipe care le oferaaceastataraminunata! Inainte de a se varsa in mare, Dunarea se imparte in treibrateimportante: Chilia, SulinasiSfantu Gheorghe, care impreunaformeaza o intindere de mlastini, desisurisiinsule de stufaris.

Regiuneaeste un adevaratparadisatatpentruiubitorii de natura, cat sipentrucei care cauta o oaza de relaxare, departe de agitatiatumultoasa a oraselor. De la plajeleascunse ale Sulineisaucele din zona Sfantu Gheorghe, pana la abundenta de mancaruritraditionale (in special borsul de peste), teveisimti ca intr-un veritabilparadis, chiar in propriatara! In biosferaDelteiDunariiesteinclusasiGuraPortitei, o statiune cu totulspeciala, incadrataintreapeleLaculuiRazimsicele ale MariiNegre.

Pentru a tebucura cu adevarat de magiaacestorlocuri, itirecomandamsaoptezipentrucelputin o saptamana de cazare in Delta Dunarii. Astfel, veiaveatimpulnecesarpentru a terelaxasideconecta, darsipentru a tedesfata cu peisajelemirifice, pentru a teaventurapecanaleleinguste, ascunse de stufaris, sauchiarpentru a tedistra cu prietenii la o partida de pescuit!

In ofertele de cazare Delta Dunarii de pe site-ulnostruveiputeagasiatathoteluri, cat si vile tip A, la preturideosebite! Bucura-te de peisajeincredibilesirelaxeaza-te total intr-unuldintreputinelelocuri de pemapamond in care habitatul natural inca nu a fosttransformat in totalitate de catreoameni. Mai mult, dacaoptezipentruofertele de cazare Delta Dunarii in Sfantul Gheorghe, veiputeabeneficiasi de plajeleintinse din apropiere, curate siaerisite.

O excursia in Delta Dunariipoate fi o ocazieextraordinara de a tereconecta cu familiasau cu ceiapropiati. Ofertele de cazarepe care le-am incluspe site includatat zone de relaxarepentruadulti (sauna, biliard, tenis de masa), cat sipentrucopii (piscine, terenuri de sport etc.), astfelincatceimicivor fi incantati de excursie! Pentru o experientacompleta, gusta din preparatele locale, serviteatat in restaurantelehotelurilor, cat si in tavernele din zona.Desigur, itipotiplanifica in detaliuintreagaaventura, insaitirecomandamsafacilocsiatractiilorspontane, precum o zi de pescuitpe canal saucateva ore de aventura in sanul natural al Deltei.

ZONE  DELTA DUNARII:

 

MURGHIOL, MAHMUDIA, NUFARUL, DUNAVATUL DE JOS, BALTENII DE SUS, SULINA, UZLINA, SFANTUL GHEORGHE, GURA PORTITEI, CRISAN

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL LEBADA LUXURY RESORT & SPA 5*

 

HOTEL COMPLEX GREEN VILLAGE 4*

HOTEL COMPLEX STEAUA APELOR 4*

HOTEL MON JARDIN 4*

HOTEL WELS 4*

PENSIUNEA CASA TEO 4*

PENSIUNEA BELUGA 4*

HOTEL NEW EGRETA 4*

HOTEL PUFLENE RESORT 4*

 

HOTEL COMPLEX CORMORAN 3*

HOTEL DELTA PALACE 3*

HOTEL CASA CORAL 3*

PENSIUNEA CA SIBIANA 3*

HOTEL DELTA EST 3*

HOTEL COMPLEX TURISTIC EDEN GURA PORTITEI 3*

PENSIUNEA DELTA MARINA 3*

MURGHIOL, MAHMUDIA, NUFARUL, DUNAVATUL DE JOS, BALTENII DE SUS, SULINA, UZLINA, SFANTUL GHEORGHE, GURA PORTITEI, CRISAN

Pret de la: 150 Lei/zi/pers