+40.744.593.864 office@all-tour.ro

Maldive

contact

MALDIVE

Pret de la:  2100 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

Descrierea ofertei

Oceanul Indian si-a dorit o perla numai a sa, iar natura a inzestrat-o cu un intreg sirag: Maldive! Cea mai frumoasa definitie a azuriului apelor, plaje cu un nisip ireal de fin si fierbinte, oaze ale Paradisului, presarate in atoli inveliti in corali. Este singurul loc de pe Pamant unde relaxarea este absoluta, intr-o armonie perfecta cu decorul exotic si cu linistea oferita de aceste insule.

Maldive reprezinta un arhipelag format din 1192 de insule dispersate in atoli, dintre care numai 250 sunt locuiti. Se situeaza in mijlocul Oceanului Indian, in sudul Indiei, avand o suprafata totala de aproximativ 300 kilometri patrati. Populatia acestui stat numara putin peste 300.000 de locuitori, religia predominanta a acestora fiind cea musulmana. In decursul timpului, aceste teritorii au fost ocupate pe rand de arabi, portughezi, olandezi si britanici. Fiecare dintre aceste popoare si-a lasat amprenta asupra arhipelagului. Din anul 1965 isi declara independenta si are ca forma de guvernamant, Republica.

Capitala acestui stat este Male. Este situata pe insula cu acelasi nume, de altfel, cea mai mare dintre toate insulele arhipelagulului. Aici se afla si aeroportul principal al tarii, “Male International”. De aici pornesc in toate directiile barci rapide si hidroavioane catre principalii atoli.

Clima este una tropical-musonica, cu doua anotimpuri bine definite: cel uscat (se suprapune perioadei de iarna)  si cel musonic (se suprapune pe lunile de vara).

Temperaturile sunt ridicate pe tot parcursul anului, media acestora fiind in jur de 300C. Sezonul de varf din punct de vedere touristic se desfasoara intre lunile noiembrie si martie.

Ora in Maldive este GMT+5 (nu exista ora de iarna/vara), iar diferenta fata de Romania in luna decembrie este de +3 ore (de exemplu ora 08:00 in Romania este ora 11:00 in Maldive).

Moneda nationala este Rufiyaa. Paritatea fata de euro este de aproximativ 1 euro = 20 Rufiyaa.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL ROYAL ISLAND RESORT & SPA 5*

HOTEL BLU BY ATMOSPHERE AT HELENGELI 5*

HOTEL VELASSARU MALDIVES 5*

HOTEL COCOON MALDIVES 5*

HOTEL RIU PALACE 5*

HOTEL OBLU SELECT AT SAWGERI 5*

HOTEL ANGSANA IHURE 5*

HOTEL ATMOSPHERE KANIFUSHI MALDIVES 5*

 

HOTEL BANDOS MALDIVES 4*

HOTEL SUN ISLAND RESORT 4*

HOTEL PARADISE ISLAND 4*

HOTEL KUMEDU ISLAND RESORT 4*

HOTEL OLHUVELI BEACH RESORT & SPA 4*

HOTEL INNAHURA 4*

HOTEL MERCURE KOODDOO MALDIVES 4*