+40.744.593.864 office@all-tour.ro

SORRENTO

contact

SORRENTO 

Pret de la:  640 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

Descrierea ofertei

Sorrento este un mic oras italian, situat in regiunea Campanina, sudul Italiei, la aproximativ de 50 de kilometri de Napoli.

Orasul este superb asezat in varful unor stanci albe, foarte abrupte, ce ofera o priveliste extraordinara a Golfului Neapolelui.

Sorrento este un oras linistit si racoros cu lamai, o plaja mica si multe cafenele. Turistii aleg spectaculosul Sorrento pentru a se relaxa in mijlocul naturii. Inca din evul mediu, multi poeti, scriitori si artisti au poposit aici pentru un timp, departe de viata agitata pentru ca aici se lasau inspirati de frumoasele coaste si renumitele apusuri de soare.

Sorrento este foarte popular datorita locatiei sale ca punct de pornire catre atractiile din imprejurimi. Localizarea peninsulei Sorrento este la doar 5 km de Capri, unde se poate ajunge foarte usor din Portul Marina Piccola. De asemenea, Ischia si Procida, ale caror siluete pot fi vazute in zilele senine, sunt accesibile intr-un timp foarte scurt cu ajutorul salupei rapide. Sorrento este si punctul terminus al Circumvesuviana, un mic tren care pleaca din Napoli. Turistii pot ajunge la Pompeii si Harculaneum pe aceasta cale in aproximativ 30 de minute sau la Napoli in circa o ora.

Sorrento este orasul nativ al poetului Torquato Tasso. Pe langa multele locuri fermecatoare, aici poti vedea si multe cladiri istorice cu privelisti de neuitat.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

HOTEL VILLA MARIA 4*

HOTEL GRAND PRESIDENT 4*

HOTEL LA TORNELLA 4*

 

HOTEL DEL CORSO 3*

HOTEL RIVAGE 3*

HOTEL METROPOLE 3*

HOTEL ULISSE 3*

HOTEL MIGNON 3*

HOTEL GABDENIA 3*

HOTEL EDEN 3*

Locaţii

SARDINIA 

Pret de la:  450 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

RIMINI 

Pret de la:  20 Euro/zi/pers

Oferte speciale: Early booking