+40.744.593.864 office@all-tour.ro

SLĂNIC MOLDOVA

contact

SLANIC MOLDOVA

Pret de la: 110 Lei/zi/pers

Oferte speciale: Inscrieri timpurii, O inima sanatoasa, Decada balneara, Hai la bai, O saptamana de refacere, Seniori

Descrierea ofertei

Romania ne surprinde cu multe locuri de poveste, iar Slanic Moldova nu reprezinta o exceptie. Aceasta statiune balneara are o frumusete aparte si reprezinta destinatia perfecta pentru o vacanta relaxanta in inima naturii.
In cazul in care iti doresti sa petreci cateva zile relaxante intr-un loc bogat in vegetatie, atunci trebuie sa alegi o oferta de cazare in Slanic Moldova. Numita si “Perla Moldovei, aceasta statiune este situata in judetul Bacau, pe versantul estic al Carpatilor Orientali, si este cunoscuta mai ales pentru proprietatile benefice ale izvoarelor cu ape minerale.Turistii aleg aceasta destinatie de vacanta pentru a se reconecta cu natura, pentru a admira peisajele montane de-a dreptul impresionante, pentru a se bucura de izvoarele terapeutice, pentru a schia, dar si pentru a descoperi atractiile turistice. Asadar, daca vrei sa te relaxezi la maximum in urmatorul tau concediu, descopera lista cu oferte cazare Slanic Moldova si rezerva-ti locul!

Atunci cand vizitezi aceasta statiune superba, nu poti trece cu vederea parcul central. Acesta este locul perfect pentru plimbari, relaxare si fotografii. Te vei afla intr-un coltisor de rai, decorat cu flori, copaci inalti, fantani arteziene si spatii de joaca pentru copii. Parcul este curat si bine ingrijit, fiind ideal pentru persoanele care vor sa se bucure de natura si liniste.

Totodata, dupa alegerea unei oferte cazare Slanic Moldova, nu ezita sa urmezi Traseul celor 300 de trepte. Acesta incepe de la izvorul Sfantul Spiridon si revine prin zona Popasului inapoi in statiune. Daca iti plac drumetiile, cu siguranta vei adora acest traseu, deoarece vei avea ocazia sa descoperi privelisti deosebite.

Nu rata nici traseul catre panorama statiunii, deoarece este scurt, placut, iar la final vei putea admira peisaje montane spectaculoase! In Slanic Moldova, vei gasi si Cazinoul Regal, un monument istoric construit in vremea regelui Carol I, care merita sa fie vizitat.

Ne dorim ca vacanta ta in aceasta statiune balneara sa fie memorabila, asa ca iti punem la dispozitie optiuni excelente de cazare. Avem oferte pentru toate preferintele, deoarece ne dorim ca fiecare persoana care ne contacteaza sa petreaca un concediu minunat, de care sa-si aduca aminte toate viata!

Hotelurile cu care colaboram sunt cunoscute pentru condiiile excelente pe care le ofera si pentru profesionalismul de care dau dovada. Asadar, vei putea fi cazat in camere cochete, moderne, dotate cu tot ce ai nevoie.

Indiferent de anotimpul pe care il vei alege pentru aceasta destinatie, poti sa fii sigur ca nu vei fi dezamagit de frumusetea ei. Descopera peisajele montane si izvoarele cu ape minerale ale acestei statiuni superbe! Te asteapta privelisti de poveste si atractii turistice inedite!

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL NEMIRA 4*

HOTEL PERLA 4*

HOTEL COROANA MOLDOVEI 4*

 

HOTEL DOBRU 3*

HOTEL VILA TELECONSTRUCTIA 3*

 

HOTEL VENUS 2*