+40.744.593.864 office@all-tour.ro

SIDE

contact

SIDE

Pret de la:  700 Euro/7 nopti-8 zile-5*/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti, Iasi, Bacau

Descrierea ofertei

Kemer este situat in partea de sud a Turciei si este unul dintre cele mai renumite centre turistice din Antalya. Este la aproximativ 40 km distanta de aeroportul din Antalya. Fiind una dintre cele mai luxoase statiuni din aceasta parte a coastei. Este cunoscut pentru climatul sau mediteranean (vreme uscata si calda), abundenta de verdeata, hoteluri de lux si plaje lungi cu nisip si pietris. Marea este cristalina si calda (temperatura apei poate ajunge pana la 33 ° C).

Peisajele din Kemer sunt incredibile! Aici muntii se ridica spre cer din marea cu apa cristalina foarte limpede, marginile stancoase si abrupte ale muntilor fiind pline de padurile de conifere.

Aceasta statiune a fost construita cu atentie pentru a se amesteca cu imprejurimile si ofera un loc ideal pentru relaxare. Promenada din partea de nord a orasului duce direct la plaja care are „Steagul Albastru” obtinut de la Uniunea Europeana pentru cele mai frumoase si bine intretinute plaje.

Strada care trece prin centrul orasului Kemer ofera imagini frumoase si ofera divertisment pentru toata lumea: discoteci, cafenele, magazine, magazine de suveniruri, buticuri, restaurante langa plaja, cu o gradina spatioasa si umbra sub palmieri si pini unde puteti alege daca preferati sa va odihniti in stil turcesc, sa fugiti lenes sau sa faceti plaja pe sezlonguri cu fructe proaspat stoarse sau inghetata (dondurma), iar seara puteti gusta diverse arome de fructe de narghilea.

Ca loc turistic, a inceput sa se dezvolte acum doar doua decenii. Numele locului provine de la zidul de piatra care a fost construit pentru a proteja orasul de inundatii. Kemer este recomandat in special pentru vacantele in familie, exista numeroase parcuri, verdeata, sali de joaca si facilitati pentru copii.

Va recomandam urmatoarele excursii: turul Demre (Biserica Sf. Nicolae), croaziera cu barca, baia turceasca, Pamukkale, seara turceasca, excursie de o zi in Israel, tur al cascadelor Antalya si Duden, tur de cumparaturi, dar si un tur al siturilor antice din Phaselis, Olimpos si Kale, care sunt, de asemenea, locuri potrivite pentru un picnic in timp ce inotati.

Kemer are o pondere mare in capacitatile hoteliere din regiunea Antalya si, fiind cunoscut si ca un loc ideal pentru odihna si relaxare, atrage un numar tot mai mare de turisti din intreaga lume.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL TRANSATLANTIK HOTEL SPA 5*

HOTEL CRYSTAL DE LUXE RESORT SPA 5*

HOTEL CRYSTAL AURA BEACH RESORT 5*

HOTEL ASTERIA KEMER RESORT 5*

HOTEL FAME RESIDENCE KEMER 5*

HOTEL AKKA ALINDA 5*

HOTEL AKKA ANTEDON 5*

HOTEL ALVA DONNA WORLD PALACE 5*

HOTEL MIRADA DE MAR 5*

HOTEL AVANTGARDE  RESORT 5*

HOTEL NIRVANA MEDITERANEAN EXCELLENCE 5*

HOTEL LIMAK LIMRA 5*

HOTEL RIXOS SUNGATE 5*

HOTEL RIXOS PREMIUM TEKIROVA 5*

HOTEL BELDIBI 5*

HOTEL KEMER BARUT COLLECTION 5*

HOTEL MAXX ROYAL KEMER RESORT 5*

HOTEL GURAL PREMIER TEKIROVA 5*