+40.744.593.864 office@all-tour.ro

SATURN

contact

SATURN 

Pret de la: 100 Lei/zi/pers

Oferte speciale: Inscrieri timpurii, Decada balneara, Hai la bai, O saptamana de refacere, Seniori

Descrierea ofertei

Cea mai sudica statiune sezoniera a litoralului, aflata la o distanta de 43 km de Constanta,Saturn este asezata in jurul unui golf linistit, fiind profilata pe tratamentul afectiunilor aparatului locomotor, al afectiunilor ginecologice si a altor boli asociate, precum si pentru odihna.  Cele 4 golfuri care dau un farmec aparte statiunii, sunt protejate de 5 diguri in forma de T.

 

Climatul maritim, apa marii si plaja cu nisip fin sunt factorii de cura care recomanda statiunea pentru tratament. Pentru turistii cazati in Mangalia, Saturn este cel mai potrivit loc de distractie nocturna dar si pentru plaja. Posibiltatile de agrement includ practicarea diferitelor sporturi nautice (plimbari cu barca si hidrobicicleta pe mare, sky-jet-ul), petrecerea timpului in numeroasele gradini de vara, terase, restaurante, discoteci, vizitarea obiectivelor turistice din Orasul Mangalia aflat in vecinatatea sudica a Statiunii Saturn.

 

Situata intr-un golf linistit, chiar langa Mangalia, statiunea Saturn completeaza minunata riviera romaneasca prin oportunitatile de distractie si relaxare oferite celor ce ajung aici pentru a-si petrece vacanta de vara. Hotelurile au o oferta destul de variata si avantajoasa cu o capacitate de 13.000 de locuri, prezentand o panorama superba asupra marii. Statiunea Saturn mai dispune de numeroase restaurante, baruri, piscine, gradini de vara, terenuri de sport (minigolf, tenis), cinematograf in aer liber, parc de distractii, discoteci, baruri de zi si de noapte, oferind de asemenea posibilitatea de a practica sporturi nautice si echitatie.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL SATURN 4*

HOTEL CLEOPATRA 4*

 

HOTEL NARCIS 3*

HOTEL HORA 3*

HOTEL BALADA 3*

HOTEL SIRENA 3*

HOTEL CERNA 3*

 

HOTEL MURES 2*