+40.744.593.864 office@all-tour.ro

SARDINIA

contact

SARDINIA 

Pret de la:  700 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

Descrierea ofertei

Sardinia este a doua insula ca marime din Marea Mediterana si are capitala in Cagliari.

Insula are numeroase atractii: de la locuri preistorice, muzee si turnuri din piatra (cele mai bine conservate raman Nuraghe Su Nuraxi) pana la festivaluri si obiceiuri locale traditionale care nu se gasesc nicaieri in alta parte. Grota lui Neptun (Grotte di Nettuno) este una dintre cele mai faimoase pesteri din Sardinia; accesul se face cu barca, sau poti urca cele 600 de scari de unde vei avea o priveliste asupra intregii coaste.

In partea de sud a insulei se afla ruinele orasului Nora si cele mai frumoase plaje din regiune. Costa de Smarald este atractia principala a insulei si una dintre cele mai exclusiviste zone de coasta din Sardinia. In aceasta zona, marea este limpede si are culoarea verde, ca de smarald. Cateva plaje, precum Chia in sud, se intind kilometri intregi, cu dune de nisip alb si formatiuni stancoase sculptate de vant. Printre acestea se regasesc si urmatoarele plaje: Bidderosa, Cala Luna si Cala Mariolu.

Plajele frumoase, apele limpezi si valurile placute transforma destinatia intr-un paradis al iubitorilor de apa si de plaja. De asemenea, insula este potrivita si pentru cei ce iubesc natura sau dornici de aventura.

Gastronomia locala se bazeaza pe fructe de mare (homari, crabi, calamari, scoici si sardine proaspete) si pentru aromele unice provenite din amestecul tipic mediteranean cu influente catalane. Sardinia este cunoscuta si pentru branzeturile de capra.

Sardinia este supranumita insula cu cea mai lunga vara, aceasta durand 7 luni. Destinatia este potrivita pentru a petrece vacanta in orice perioada din an.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

HOTEL MISTRAL 3*

HOTEL VILLA PIRAS 3*

HOTEL RINA 4*

HOTEL OASIS 4*

HOTEL FLORIDA 3*

HOTEL CORTE ROSADA BEACH RESORT & SPA 4*

HOTEL PORTO CONTE 4*

HOTEL ALMA 4*

HOTEL PUNTA NEGRA 4*