+40.744.593.864 office@all-tour.ro

SANTA SUSAN

contact

SANTA SUSANA

Pret de la:  730 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

Descrierea ofertei

Santa Susana se afla pe Costa Brava, la 14km sud de Lloret de Mar si la 65km de Barcelona.

Aflandu-se chiar in fata unor dealuri impadurite, Santa Susannna ofera atat un vechi oras autentic cat si o statiune moderna cu numeroase facilitati.

Plajele statiunii Santa Susana au o lungime de 2 km si sunt aproape de Malgrat de Mar, aflata la nord-est. Nisipul plajelor este format din pietris si nisip in golfulete, sezlongurile si umbrelutele gasindu-se din plin.

Vechiul oras fortificat Santa Susanna este plin de stradute pietruite si case varuite, oferind restaurante cu specific catalan si magazine de artizanat local.

Plaja extinsa, cu toate dotarile, Parcul Natural Montnegre, impreuna cu un centru de vacanta modern cu hoteluri, campinguri, case de vacanta, transforma zona intr-una dintre cele mai bune pentru petrecerea vacantelor.

Linistea statiunii Santa Susanna (Costa Maresme, Spania), pasajele sale maritime si pietele invita calatorul la lungi plimbari, dar si la diferite activitati culturale si sportive.

Accesul usor catre Barcelona pe autostrada si cale ferata reprezinta un real avantaj pentru turistii care vor sa viziteze metropola spaniola cu atractiile sale.

Santa Susanna este o statiune foarte potrivita si pentru familiile cu copii deoarece ofera o multime de posibilitati de distractie pentru acestia : spectacole in aer liber pentru copii, baby-sitteri care vorbesc mai multe limbi straine, zone special destinate copiilor in restaurante, supraveghetori in zonele de joaca, bratari de identifica pentru copii, semnalizarea pericolelor, disponibiliatati de scaune adaptate copiilor mici, cluburi infantile pe plaja.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL MONTEMAR MARITIM 4*

HOTEL RIVIERA 4*

HOTEL CAPRICI 4*

HOTEL CAPRICI VERD 4*

HOTEL INDALO PARK 4*

HOTEL TAHITI PLAYA 4*

HOTEL AQUA ONABRAVA & SPA 4*

HOTELK EUROPA SPLASH & SPA 4*

 

HOTEL ALHAMBRA 3*

HOTEL SANTA SUSANA RESORT 3*