+40.744.593.864 office@all-tour.ro

RIMINI

contact

RIMINI 

Pret de la:  35 Euro/zi/pers

Oferte speciale: Early booking

Descrierea ofertei

Rimini este un oraş mediu cu aproape 150.000 de locuitori din regiunea Emilia-Romagna din Italia, şi capitala provinciei Rimini. Acesta este situat la Marea Adriatică, pe coasta dintre raurile Marecchia şi Ausa.

Este una dintre statiunile de pe litoral cele mai renumite din Europa (uneori numit „Miami al Europei”), datorită celor 15 km de plajă de nisip, peste 1.000 de hoteluri şi mii de baruri, restaurante şi discoteci. Primele stabilimente pentru plaja au aparut în 1843. Rimini este, de asemenea, oraşul natal al celebrului regizor Federico Fellini. Este, de asemenea, un oraş fermecător din punct de vedere al artei, bogat în monumente romane şi renascentiste.

Cunoscut sub numele de „La Marina”, malul mării este de departe primul motiv pentru cei ce vin la Rimini. Da, există un oraş vechi, dar acest lucru este, în general, ignorat de majoritatea turiştilor, deşi valoroase monumente dateaza din epoca romană şi medievală.

De-a lungul iernii, partea dinspre litoral devine un oraş fantomă, cu o multime de magazine închise până la inceperea sezonului estival, dar centrul oraşului este deschis tot timpul anului oferind evenimente culturale, restaurante bune şi oportunităţi excelente de cumpărături, mai ales în timpul perioadei de reduceri (ianuarie -februarie).

 

HOTELURI RECOMANDATE:

HOTEL VIENNA OSTENDA 4*

HOTEL DIPLOMAT PALACE 4*

HOTEL GALLIA PALACE 4*

HOTEL BELLEVUE 4*

 

HOTEL DIAMOND 3*

HOTEL EUROPA 3*

HOTEL BAMBY 3*

HOTEL SAXON 3*

HOTEL NIZZA 3*

HOTEL BRITANIA 3*

HOTEL LOSANA 3*