+40.744.593.864 office@all-tour.ro

PUNTA CANA

contact

PUNTA CANA

Pret de la:  2000 Euro/7 nopti-8 zile-5*/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

Descrierea ofertei

Punta Cana, aflata in estul Republicii Dominicane, este una din cele mai populare zone turistice ale insulei. Renumita pentru plajele sale minunate (plaja Bavaro, cu palmierii sai, este preferata turistilor) si terenurile de golf de inalta clasa mondiala.

Situata in provincia La Altagracia, regiunea se invecineaza cu Oceanul Atlantic la est, la nord cu plajele Bavaro si El Cortecito, la sud cu Cabeza de Toro si Cabo Engano, iar la vest cu Juanillo.

Este una dintre cele mai mari municipalitati ale regiunii, iar cele peste 66.000 de spatii de cazare atrag peste 4,6 milioane de turisti in fiecare an.

Ce poti sa faci in Punta Cana? Depinde ce gen de vacanta iti doresti: daca vrei un ritm mai lent, incearca sa mergi in nordul statiunii, in satul El Macao; pentru surfing, alege plaja publica, iar pentru plimbare si peisaj, viziteaza laguna Hoyo Azul.

In general, Punta Cana este o zona ideala pentru odihna si relaxare. Statiunile ofera tot confortul modern necesar, chiar si pe plaja, si 12 terenuri de golf pentru amatorii acestui sport.

Frenezia extraordinara care a cuprins domeniul imobiliar in ultimii 25 de ani a estompat granitele dintre Punta Cana si Bavaro, astfel ca la ora actuala este mai mult un brand de marketing decat o locatie anume, care se bucura din belsug de prezenta celor mai bune hoteluri din regiune, banci, mall-uri si magazine, restaurante si baruri. Si dezvoltarea este departe de a se fi incheiat.

Daca vrei sa ti se piarda urma pe intinderile de nisip, alege El Macao si Uvero Alto. Tot acolo vei gasi numerosi operatori care organizeaza excursii cu barca de sticla, din care poti sa vezi cei mai frumosi corali.

Punta Cana nu este o statiune doar pentru cei cu dare de mana. In satul Cortecito vei gasi foarte multe facilitati turistice mai ieftine si o portiune de plaja linistita (e drept, ceva mai mica).

Esti curios sa vezi locul in care s-a nascut celebrul cantaret Julio Iglesias? Mergi la Punta Cana.

Din decembrie pana in aprilie este cel mai bine sa calatoresti in Punta Cana, cand temperaturile sunt mai mici, dar nu scad seara sub 20 de grade.

HOTELURI RECOMANDATE:

HOTEL BE LIVE COLLECTION PUNTA CANA 5*

HOTEL CATALONIA BAVARO BEACH GOLF RESORT 5*

HOTEL IBEROSTAR DOMINICANA 5*

HOTEL RIU REPUBLICA 5*

HOTEL GRAND PALLADIUM PUNTA CANA RESORT & SPA 5*

HOTEL CATALONIA ROYAL BAVARO 5*

HOTEL BARCELO BAVARO PALACE 5*

HOTEL RIU PALACE BAVARO 5*

HOTEL IBEROSTAR SELLECTION BAVARO 5*

HOTEL GRAND PALLADIUM PALACE RESORT SPA & CASINO 5*

HOTEL NAHIA PRINCIPE LUXURY AMBAR 5*

HOTEL DREAMS ROYAL BEACH 5*

HOTEL SECRETS ROYAL BEACH PUNTA CANA 5*

HOTEL CORAL LEVEL AT IBEROSTAR SELECTION BAVARO 5*