+40.744.593.864 office@all-tour.ro

PROTARAS

contact

PROTARAS 

Pret de la:  560 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

 

Descrierea ofertei

Statiunea Protaras este situata in partea de est a insulei Cipru si se intinde pe aproximativ 5km de coasta. Fie care doriti sa dansati pana in zorii zilei, sa va relaxati la plaja, sa practicati diverse sporturi sau sa vizitati parcul acvatic, Protaras este o destinatie care le imbina pe toate si este atractiva pentru familii cu copii.

Protaras beneficiaza de unele dintre cele mai frumoase plaje de pe insula, cu nisip auriu si ape albastre limpezi. Plaja principala “Fig Tree Bay” este considerata ca fiind una dintre cele mai populare plaje din zona, aceasta oferind o gama larga de sporturi de apa, in timp ce in nordul coastei, apele linistite ale plajei Skoutari, sunt potrivite pentru snorkeling. Zona de promenada este potrivita pentru plimbari cu bicicleta sau pe jos.

Cape Greco este situat la aproximativ 8km de Protaras si este considerat a fi unul dintre cele mai frumoase locuri de pe insula.

Statiunea ofera numeroase pub-uri, restaurante, taverne si baruri, majoritatea fiind situate de-a lungul strazii principale. Centrul orasului este aproape intotdeauna plin de viata iar atmosfera este cosmopolita si, in acelasi timp, unica. Vara, temperaturile ajung in jurul valorii de 35 grade Celsius.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL ODESSA BEACH 4*

HOTEL CAVO MARIS BEACH 4*

 

HOTEL NARCISOS WATER PARK RESORT 3*

HOTEL PERNERA BEACH 3*