+40.744.593.864 office@all-tour.ro

Predeal

contact

PREDEAL

Pret de la: 110 Lei/zi/pers

 

Descrierea ofertei

Predeal este un oraș în județul Brașov, România. Orașul este situat la cea mai mare altitudine din România (1.030-1.110 m).
Predealul este așezat pe Valea Prahovei, lângă trecătoarea cu același nume din Carpații Meridionali, la altitudinea de 1.060 m, pe cea mai importantă trecătoare între Muntenia și Transilvania, în același timp una din legăturile dintre Budapesta, capitala Ungariei, și București, capitala României. Prin Predeal trece Drumul Național DN1 și o cale ferată electrificată pe două sensuri.
Orașul este delimitat de 5 masive: Postăvarul, Piatra Mare, Bucegi, Baiului și Fetifoi.
În trecut, Predeal a fost localitatea de frontieră cu Imperiul Austro-Ungar, clădirea postului de grăniceri existând și astăzi.
Stațiunea Predealeste recomandată tratamentului neuroasteniei, pentru revigorarea organismelor slăbite, pentru recuperarea ulterioară suprasolicitărilor fizice sau intelectuale, pentru tratamentul tulburărilor endocrine și al problemelor de creștere ale copiilor. Principalii factori de cură sunt aerul curat, fără praf sau alți agenți alergici, bogat în ozon și radiații ultraviolete, atmosferă ionizată și presiunea relativ scăzută a aerului.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

HOTEL CARMEN 4*

HOTEL ORIZONT 4*

HOTEL PIEMONTE 4*

HOTEL ROZMARIN 4*

HOTEL DRAGULUI 3*

HOTEL BULEVARD 3*

HOTEL CARPATI 3*

HOTEL EDEN GRAND RESORT 3*

HOTEL HERA 3*

HOTEL EVERGREEN 3*