+40.744.593.864 office@all-tour.ro

Poiana Braşov

contact

POIANA BRAŞOV

Pret de la: 140 Lei/zi/pers

 

Descrierea ofertei

Poiana Brasov este una dintre cele mai populare statiuni din Romania! Datorita atractiilor incredibile, dar si a preturilor scazute, multi turisti din intreaga lume se indreapta an de an catre aceasta statiune!
Iti place sa schiezi pe partiile acoperite de zapada, in timp ce admiri necontenit peisajele feerice din jur? Sau preferi mai degraba traseele din timpul verii, cu poienite ascunse si covorase de flori? Oricare ar fi anotimpul tau cel mai indragit, nu uita sa-ti faci o rezervare la All Tour!

Printre ofertele de cazare Poiana Brasov se numara atat hoteluri renumite, precum Escalade sau Teleferic, dar si pensiuni cu servicii excelente, gata sa iti puna la dispozitie orice este nevoie! Nu uita sa consulti si ofertele speciale de cazare in Poiana Brasov de Craciun sau de Anul Nou! Pachetele pot contine in aceste cazuri mai multe nopti de cazare, precum si nenumarate alte facilitati! Asadar, fa-ti planurile din timp, si nu uita sa-ti rezervi una sau mai multe nopti de cazare in Poiana Brasov!

De la nenumarate oportunitati pentru amatorii de sporturi ale zapezii, pana la plimbari sau gratare in aer liber, aceasta statiune ofera cele mai frumoase amintiri oricarui turist! Aflata la mai putin de 200 de kilometri de Capitala, Poiana Brasov este usor accesibila, motiv pentru care un weekend petrecut in aceasta statiune este pe lista activitatilor tuturor!

Nu mai putin de 7 piste diferite te asteapta in sezonul rece, gata sa fie incercate si cucerite! Poiana Brasov are o lunga istorie a sporturilor de iarna, prima atestare oficiala datand din anul 1427, cu primele competitii de sporturi de iarna desfasurandu-se incepand cu 1951. De atunci, multi turisti care sunt in cautarea confortului luxos, la un pret atractiv, aleg ofertele de cazare din Poiana Brasov!

Fiind localizata la 1020 de metri deasupra nivelului marii, statiunea se bucura de un covor permanent de zapada, care incepe sa se formeze la finele lui septembrie (desi partia e buna de schiat incepand cu luna noiembrie) si dureaza pana in martie. Poiana Brasov este situata in Muntii Carpati, la o distanta de 8 km de Brasov, fiind inconjurata de 4 masivi muntosi: Postavaru, Piatra Craiului, Bucegi si Piatra Mare. Evident, optiunile de trasee montane sunt nenumarate, astfel ca in timpul verii poti participa la mici excursii sau chiar la reale aventuri pe crestele muntilor!

HOTELURI RECOMANDATE:

HOTEL AURELIUS IMPARATUL ROMANILOR 5*

HOTEL PIATRA MARE 4*

HOTEL ALPIN 4*

HOTEL ESCALADE 4*

HOTEL SILVER MOUNTAIN RESORT  & SPA 4*

HOTEL TELEFERIC GRAND 4*

HOTEL ANA HOTELS BRADUL 4*

HOTEL ANA HOTELS SPORT 4*

HOTEL RIZZO BOUTIQUE 4*

HOTEL NEW BELVEDERE 4*

HOTEL EDELWEISS 4*

HOTEL ACASA LA DRACULA 4*

HOTEL CRISALPIN 3*