+40.744.593.864 office@all-tour.ro

NEPTUN-OLIMP

contact

NEPTUN-OLIMP 

Pret de la: 120 Lei/zi/pers

Oferte speciale: Inscrieri timpurii

Descrierea ofertei

Statiunea Neptun – Olimp, cu o capacitate de cazare de aproximativ 11 500 locuri, asezata intre lacul cu acelasi nume si frumoasa Padure Comorova, poate fi considerata o adevarata gradina a litoralului.

 

Aflate la o distanta de 38 km de Constanta si 9 km de Mangalia, cele doua statiuni -Neptun si Olimp – se numara printre statiunile noi ale litoralului, ambele fiind construite dupa 1972. Asezata intre Lacul Tatlageac si Padurea Comorova, Olimp poate fi considerata statiunea cu cel mai inalt confort hotelier de pe litoralul romanesc, Statiunea are o capacitate de cazare de aproximativ 5.000 locuri.  

 

Oferta de agrement pentru turisti este foarte variata: practicarea de sporturi nautice – yole, jet-sky, sky nautic, plimbari cu barca sau hidrobicicletele pe cele doua lacuri din statiuni, paint ball, plimbari cu caleasca trasa de cai, 5 terenuri de tenis si 3 terenuri de minigolf, Bowling Neptun si Bowling Olimp, Gradina de vara Neptun, pentru filme si spectacole in aer liber.

 

Alaturi de oferta de agrement deosebit de variata, statiunea Neptun – Olimp prezinta facilitati si pentru turismul balnear. Astfel, Complexul balnear Doina este prevazut si cu o baza de tratament, dotata cu cabinete medicale moderne, sali de masaj, hidroterapie, electroterapie, tratamente cu namol, sauna, sala de gimnastica si piscina acoperita , cu apa de mare. In aceasta clinica se trateaza reumatismul cronic si degenerativ, artroza, spondiloza, sechele post operatorii, afectiuni ginecologice, ale sistemului nervos periferic, rinofaringite. De asemenea, sunt nelipsite procedurile pe baza de namol din Lacul Techirghiol, precum si cele cu Gerovital, Aslavital sau Pell-Amar, utilizate in cure de slabire sau de infrumusetare. Statiunea Neptun este locul perfect pentru o vacanta cu familia sau cu prietenii, cu numeroase oferte de cazare.

 

Statiunea Neptun, cu o capacitate de cazare de aproximativ 11 500 locuri, asezata intre lacul cu acelasi nume si frumoasa Padure Comorova, poate fi considerata o adevarata gradina a litoralului. Oferta de agrement pentru turisti este foarte variata: practicarea de sporturi nautice – yole, jet-sky, sky nautic, plimbari cu barca sau hidrobicicletele pe cele doua lacuri din statiuni, paint ball, plimbari cu caleasca trasa de cai, 5 terenuri de tenis si 3 terenuri de minigolf, Bowling Neptun si Bowling Olimp, Gradina de vara Neptun, pentru filme si spectacole in aer liber.  

Statiunea Olimpeste locul ideal pentru o vacanta cu familia sau cu prietenii, iar ofertele de cazare sunt pe toate gusturile

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL COMPLEX PHOENICIA BLUE VIEW BELVEDERE – PANORAMIC 4*

HOTEL COMPLEX PHOENICIA BLUE AMFITEATRU 4*

HOTEL COCOR SPA 4*

 

HOTEL CIRESICA 3*

HOTEL MEDUZA 3*

HOTEL RECIF 3*

HOTEL Q 3*

HOTEL DECEBAL 3*

HOTEL 2 D RESORT 3*

HOTEL SARA 3*

HOTEL MIORITA 3*

HOTEL DOINA 3*

HOTEL PAM BEACH 3*

HOTEL TOMIS 3*

HOTEL HOLIDAY BLUE 3*

HOTEL SPRING HOLIDAY 3*

 

HOTEL SIBIU 2*

HOTEL TRAIAN 2*

HOTEL DACIA 2*

HOTEL CALATIS 2*