+40.744.593.864 office@all-tour.ro

Maramureş

contact

MARAMUREŞ

Pret de la: 110 Lei/zi/pers

Oferte speciale

Descrierea ofertei

De fiecare dată când vorbesc despre Maramureș, mă gândesc la oamenii noștri frumoși și harnici, la locurile binecuvântate de Dumnezeu și la bucuria de a împărtăși aceste minuni cu toți cei care ne sunt oaspeți. Maramureșul este unic prin tradiții și obiceiuri ancestrale, prin peisaje greu de descris în cuvinte și prin oportunitățile turistice extrem de variate.

Descoperirea Maramureșului îmbină acel sentiment familiar, asemănător întoarcerii acasă, cu ineditul care își face prezența la fiecare pas. Aici, granițele dintre trecut și prezent se estompează, iar freamătul centrelor urbane acompaniază armonios traiul liniștit al vieții la țară. Numeroasele obiective turistice naturale presărate pe întreg teritoriul județului, dar și identitatea culturală și spirituală a oamenilor locului, așteaptă să fie descoperite de către turiști.

Cred cu tărie că Maramureșul are toate datele pentru a deveni una dintre principalele destinații turistice ale României, atât pentru români cât și pentru străini, iar în mandatul meu voi face din acest obiectiv o prioritate.

În acest context, platforma www.visitmaramures.ro își propune să aducă mai aproape de vizitatori câte puțin din tot ceea ce înseamnă Maramureșul.

Iar pentru că Maramureșul nu se povestește, ci se simte și se trăiește, vă invit să veniți să ne cunoașteți la noi acasă și să vă bucurați de ospitalitatea noastră. 

 Se spune ca nicaieri nu e ca in tara ta, o vorba cu care vei fi de acord odata ce iti vei rezerva cateva zile libere pentru a te bucura de frumusetea pitoreasca din orasul Viseu de Sus. Situat in inima Parcului Natural din Muntii Maramuresului, acest orasel te va cuceri prin zestrea sa naturala, dar si prin atractii turistice unice in tara noastra. 

Viseu de Sus este una dintre cele mai tinere statiuni de pe teritoriul romanesc, fiind recunoscuta oficial in anul 2011. Din acest motiv, tu te poti bucura de o oferta cazare Viseu de Sus la un pret accesibil si poti petrece clipe de tihna, intr-un decor de poveste, alaturi de cei dragi.

Alege una dintre cele mai bune oferte cazare Viseu de Sus si bucura-te de frumusetea autentica din Tara Maramuresului. Situat la confluenta dintre Valea Viseului si Valea Vaserului, orasul Viseu de Sus reprezinta un punct de interes atat din punct de vedere istoric, cat si cultural.

Legenda intemeierii acestui oras vorbeste despre povestea tragica a unui taietor de lemne, al carui fiu si-ar fi gasit sfarsitul in padure, ucis fiind de o lovitura de lemn. In amintirea copilului pierdut, tatal a ridicat o biserica exact in punctul in care baiatul a pierit. Incarcata din punct de vedere emotional, biserica a adunat in jurul sau diferite familii care au ajuns sa formeze satucul „Intre Rauri”, nume care desemna pozitionarea acestui loc intre doua ape curgatoare.

Daca optezi pentru o oferta cazare Viseu de Sus, poti vizita cel putin 8 locatii din categoria monumentelor istorice, printre care: Valea Viseului, Valea Vaserului, alaturi de Mocanita, Valea Izei, Cascada Cailor – Borsa, Rezervatia Naturala Muntii Rodnei, Parcul Natural Muntii Maramuresului – sit Natura 2000, Poiana Narciselor de pe Muntele Sahlean si multe altele.

Cu ajutorul unei oferte cazare Viseu de sus, te poti bucura si de evenimentele culturale, cu caracter traditional, pentru care zona Maramuresului este renumita. De pilda, pentru localnici, Craciunul ramane una dintre cele mai importante sarbatori din an, iar decorul caselor si obiceiurile la care vei participa te vor face sa retraiesti magia Craciunului ca in copilarie. 

In aceasta perioada, casele sunt impodobite cu ramuri de brad. Locuitorii se aduna la biserica pentru a asculta slujba de Craciun si, dupa ce se intorc la casele lor, sunt vizitati de colindatori care le canta in graiul maramuresean, imbogatit cu cateva cuvinte tipteresti. Astfel, daca vrei sa profiti la maximum de o cazare in Viseu de Sus, sarbatorile de iarna reprezinta o ocazie pe care nu vrei sa o ratezi!

Acestea fiind zise, exista si nenumarate activitati pentru sezonul cald, de la ciclism, echitatie si tenis, pana la sporturi mai extreme, precum motocross, off-road, zbor cu parapanta si multe altele.

Cu o oferta cazare Viseu de Sus de la All Tour, te poti bucura de tot ceea ce reprezinta Tara Maramuresului: biserici si porti de lemn, port popular, traditie si folclor. Insa, dincolo de bisericile din lemn si arhitectura gotica specifica, aici vei gasi Valea Vinului, un loc de agrement, unde se afla si un izvor de apa minerala pe care localnicii il numesc „borcut”.

Alege dintre ofertele de cazare Viseu de Sus si bucura-te de frumusetea unica, de traditia bogata si de obiectivele culturale si turistice pe care le poti gasi doar in nordul tarii!

STATIUNI:

VISEUL DE SUS, SIGHETUL MARMATIEI, BORSA, OCNA SUGATAG

HOTELRUI RECOMANDATE:

HOTEL MIRAGE RESORT 4*

PENSIUNEA CAMVES INN 4*

HOTEL GABRIELA 3*

HOTEL MONTANA 3*

HOTEL GRADINA MORII 3*

HOTEL CERBUL 3*

HOTEL NORD 3*

HOTEL VICTORIA 3*

PENSIUNEA CASA IURCA 3*

HOTEL YARA 3*

HOTEL CRAIASCA 3*

PENSIUNEA HOLIDAY 3*

PENSIUNEA TELEPTEAN 3*