+40.744.593.864 office@all-tour.ro

MANGALIA

contact

MANGALIA 

Pret de la: 130 Lei/zi/pers

Oferte speciale: Inscrieri timpurii, Decada balneara, Hai la bai, O saptamana de refacere, Seniori

Descrierea ofertei

Factori de cura: Izvoare minerale (sulfuroase, mezotermale, radioactive), bază de tratament cu sectii de recuperare medicală, instalatii pentru băi calde cu apă sulfuroasă si cu apă de mare, nămoloterapie, tratament cu Gerovital, Pell Amar.
Indicatii terapeutice: Afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze, poliartroze); afectiuni reumatismale inflamatorii (stari algice articulare dupa reumatism articular acut sau infectii de focar, spondilita anchilozanta, artropatie psoriazica, poliartrita reumatoida stabilizata biologic sau cu activitate inflamatorie moderata, ori dupa inteventii ortopedico-chirurgicale); afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiostoze, periartrita scapulohumerala); afectiuni posttraumatice (redori articulare posttraumatice, stari dupa operatii pe muschi, tendoane, articulatii si oase, stari dupa entorse, luxatii si fracturi);afectiuni neurologice periferice (paralizii si pareze posttraumatice ale membrelor, polineuropatii dupa faza acuta, poliradiculonevrite in faza sechelara, sechele dupa poliomielita); afectiuni ale sistemului nervos central(pareze sechelare dupa mielite la minimum 3 luni de la debut, parapareze posttraumatice la minimum 3 luni de la debut, parapareze dupa arahnoida); afectiuni ginecologice (insuficienta ovariana, cervicite cronice, metroanexite cronice); afectiuni asociate (cardiovasculare, respiratorii, otorinolaringologice, endocrine, metabolice si de nutritie, dermatologice, boli profesionale).
Instalatii de tratament: Instalatii pentru bai calde cu apa sulfuroasa si cu apa de mare; instalatii pentru bai calde cu namol si impachetari calde cu namol; instalatii pentru inhalatii si aerosoli; bazine pentru kinetoterapie; instalatii complexe pentru electro- si hidroterapie; sali pentru gimnastica medicala; masaj medical;sauna.

Stravechiul Callatis, cu o vechime de peste 2400 de ani, actualul municipiu Mangalia are o populatie de 45 000 locuitori. Mangalia este si statiune balneoclimaterica permanenta, aflandu-se pe aceeasi latitudine cu renumitele localitati Nice, Monaco, San Remo. Mangalia (al carui nume deriva din bizantinul Pangalia si inseamna “cea mai frumoasa”) s-a dezvoltat ca statiune balneara dupa al doilea razboi mondial. In bazele sale de tratament din cadrul Hotelului Mangalia se realizeaza proceduri cu apa mezotermala, sulfuroasa, captata din izvoarele “Callatis” si “Hercules” pentru afectiuni digestive, renale, metabolice, reumatismale etc.

Mangalia de astazi este o statiune cu un farmec deosebit, care isi asteapta turistii in cele 1 400 locuri de cazare. Cu o plaja intinsa, cu nisip fin, beneficiind de o structura de cazare moderna, frumoasa statiune Mangalia are un farmec aparte. Aici se gaseste unul dintre cele mai moderne centre de conferinte si reuniuni de afaceri din tara – Centrul Roman de Afaceri “Marea Neagra”.

Mangalia este cunoscuta din cele mai vechi timpuri pentru efectul curativ al izvoarelor sale termale, aici fiind tratate afectiuni reumatice, dermatologice si ginecologice.
Sanatoriul Balnear din Mangalia, amplasat alaturi de hotelul President si Policlinica Balneara din complexul hotelier Mangalia suntrenumite pentru succesul tratamentelor pe care le realizeaza. Procedurile includ impachetari cu namol si parafina, masaj cu namol, bai de plante, electroterapie si hidroterapie, acupunctura, masaje speciale cu filtrat de namol, diferite investigatii clinice si paraclinice si tratamente cu Boicil, Pell-Amar si Alflutop.Exista instalatii pentru inhalatii cu aerosoli, bazine pentru kinetoterapie, sauna si sali pentru gimnastica medicala.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL MERA BRISE 4*

 

HOTEL LAGUNA 3*

HOTEL PARADISO 3*

HOTEL SOLYMAR 3*

HOTEL CORSA 3*

HOTEL CUPIDON 3*