+40.744.593.864 office@all-tour.ro

MAMAIA

contact

MAMAIA 

Pret de la: 150 Lei/zi/pers

Oferte speciale: Inscrieri timpurii

Descrierea ofertei

Cu o capacitate de peste 20 000 de locuri de cazare, situata in zona care separa Lacul Siutghiol de Marea Neagra, statiunea Mamaia a fost inaugurata in 1906, cu ocazia finalizarii lucrarilor de constructie a primului stabiliment balnear. In prezent, statiunea numara peste 60 de hoteluri.
Ceea ce caracterizeaza Mamaia este plaja intinsa pe o distanta de 8 km, cu o latime de aproape 100 m, precum si faptul ca hotelurile sunt foarte aproape de plaja.
Destinata vacantelor in familie, in statiunea Mamaia turistii dispun de terenuri de tenis si de minigolf, cinema si teatru in aer liber care gazduieste anual Festivalul National de Muzica Usoara “Mamaia”. Lacul Siutghiol ofera posibilitatea practicarii sporturilor nautice sau plimbari cu vaporasul pana la “Insula lui Ovidiu”, locul unde se spune ca s-ar afla mormantul poetului exilat. Insula ofera posibilitati de cazare si are un restaurant cu specific pescaresc, fiind locul ideal de petrecere a timpului liber. Accesul pe insula se face de la Debarcaderul Tic-Tac din Mamaia cu vaporase de croaziere din 30 in 30 de minute, in perioada sezonului de vara. In statiunea Mamaia va puteti bucura in parcul acvatic «Aqua Magic», aflat la intrarea in statiune, de o plimbare cu Telegondola, cu ajutorul careia puteti admira de la inaltime marea si statiunea de la intrare pana la Cazino, de plimbari cu hidrobiciclete, ridicari cu parasuta, scufundari, windsurfing si Scoala de Yachting, tractari cu banane gonflabile, scutere acvatice, agrement cu barci cu vele tip Catamaran si Caravelle, in cele 8 baze de agrement. Alte posibilitati de distractie sunt trambulina elastica, biciclete de una, doua, trei sau chiar patru persoane, scutere, beach-volley si handball-beach pe plaja amenajata din fata Hotelului Flora si terasele si discotecile de pe plaja. Nu trebuie uitat Satul de Vacanta, situat la intrarea in statiunea Mamaia, loc care reuneste 19 constructii specifice unor zone folclorice ale tarii.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

HOTEL SULINA 4*

HOTEL RICHMOND 4*

HOTEL COMANDOR 4*

HOTEL DEL MAR 4*

HOTEL IAKI 4*

HOTEL BAVARIA BLU 4*

HOTEL AMIRAL 4*

HOTEL MALIBU 4*

HOTEL PARC 4*

HOTEL PHOENICIA LUXURY 4*

HOTEL PHOENICIA HOLIDAY RESORT 4*

HOTEL PHOENICIA ROYAL 4*

HOTEL MODERN 4*

 

HOTEL GRAND ASTORIA 3*

HOTEL ZENITH CONFERENCE & SPA 3*

HOTEL VICTORIA 3*

HOTEL MAJESTIC 3*

HOTEL HEFAISTOS 3*

HOTEL DORNA 3*

HOTEL VOILA CARAIMAN 3*

HOTEL FLORA 3*

HOTEL DELTA 3*

HOTEL LIDO 3*

HOTEL DELFINUL 3*

HOTEL COMPLEX MEDITERANEAN 3*

HOTEL SIRET 3*

HOTEL VENUS 3*

HOTEL RIVIERA 3*

HOTEL TOMIS 3*

 

HOTEL AURORA 2*

HOTEL SELECT 2*

HOTEL LOTUS 2*

HOTEL NATIONAL 2*

HOTEL UNIREA 2*