+40.744.593.864 office@all-tour.ro

Lloret De Mar

contact

LLORET DE MAR

Pret de la:  690 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

Descrierea ofertei

Lloret de Mar este unul dintre cele mai mari centre turistice de pe Costa Brava, situat la 68 km nord de Barcelona.

O multime de familii isi petrec vacanta de vara in Lloret de Mar, statiunea oferind divertisment si cinci plaje bine organizate.

Turismul a transformat vechiul sat pescaresc intr-un centru comercial in anii 50, cand casele vechi au fost daramate pentru a face loc marilor hoteluri si urbanizarii. Cu toate acestea, inca au mai ramas dovezi ale istoriei si culturii bogate din aceasta zona.

Pe dealul Puig de Castellet a fost excavata o asezare iberica din anul 250 i.e.n., mai tarziu zona fiind ocupata de romani.

Zona unde este asezat Lloret de Mar este caracterizata printr-un teren de coasta accidentat cu faleze abrupte, care au o inaltime de mai bine de 100m.

Peisajul este dominat de paduri de pini marini, care ajung pana la malul marii si care adapostesc o multime de case de vacanta si de zone rezidentiale.

Calitatea apei si temperaturile de care se bucura regiunea catalana pe toata perioada anului atrag mereu un numar mare de turisti.

De multe ori considerata ca fiind sufocata de turism, Lloret de Mar este privita ca una dintre cele mai bine organizate statiuni in ceea ce priveste facilitatile pentru sporturi, optiunile de shopping, activitatile de divertisment, gama de restaurante si hoteluri, campinguri.

Varietatea ofertei de cazare este un alt punct forte al statiunii, ca si marea oferta de centre de distractie si recreere. Datorita ţărmului stancos s-au format golfuri destul de adanci care sunt propice scufundarilor.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL GHT AQUARIUM 4*

HOTEL GHT MIRATGE 4*

HOTEL GHT OASIS PARK & SPA 4*

HOTEL LAZURE 4*

HOTEL GRAN FLAMINGO 4*

HOTEL LA PALMERA SPA 4*

HOTEL ASTORIA PARK 4*

HOTEL ANABEL 4*

HOTEL MARSOL 4*

 

HOTEL SURF MAR 3*

HOTEL EXCELSIOR 3*