+40.744.593.864 office@all-tour.ro

LIMASSOL

contact

LIMASSOL 

Pret de la:  640 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

Descrierea ofertei

Limassol, situat in sudul Ciprului, este al doilea oras ca marime din regiune si cel mai mare port de pe insula.

Printre reperele turistice ale orasului se numara Atelierul de ciocolata Platres, Castelul Kolossi, Biserica Agia Napa, Muzeul Vinului, Amfiteatru Curium, Manastirea Kykkos – una dintre cele mai faimoase din Cipru si Ruinele orasului Amathus. Gradina Zoologica din Limassol este casa pentru numeroase specii de animale, pasari si reptile: suricate, babuini, ponei, papagali, bufnite, lebede negre, rate mandarin, broasca testoasa africana, iguana si multe altele.

Statiunea ofera numeroase localuri de divertisment, plaje frumoase si o atmosfera idilica. Plaja Paramali este intinsa cat vezi cu ochii si are nisip auriu. Zona este ideala pentru kite-surfing.

Cel mai mare mall din Cipru se afla in Limassol, in zona Zakaki si are aproximativ 150 de magazine si locuri unde se poate lua masa. Viata de noapte este intensa – numeroase cluburi, baruri si pub-uri isi asteapta oaspetii pentru a petrece impreuna pana in zori.

Limassol este o destinatie potrivita pentru echitatie, fotbal, sporturi nautice – windsurfing, parasailing, scufundari, snorkeling, pescuit, kite surfing si ciclism.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL ST. RAPHAEL RESORT 5*

HOTEL AMATHUS BEACH 5*

 

HOTEL KANIKAELIAS BEACH 4*

HOTEL POSEIDONIA BEACH 4*

HOTEL MEDITERANEAN BEACH 4*

 

HOTEL KAPETANIOS LIMASSOL 3*

HOTEL HARMONY BAY 3*

HOTEL PARK BEACH 3*