+40.744.593.864 office@all-tour.ro

LARNACA

contact

LARNACA  

Pret de la:  600 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

Descrierea ofertei

    Larnaca este al treilea cel mai mare oras din Cipru, are o istorie de 4000 de ani si este situat pe coasta sudica a insulei Cipru.

    Printre reperele turistice ale orasului se numara Catedrala Sfantul Lazar (principalul obiectiv turistic din Larnaca), Fortul Medieval, Muzeul de Istorie Naturala, Vechiul Apeduct, Capela Regala si Moscheea Tekkesi (este, ca importanta religioasa, imediat dupa Mecca, Medina si Al Aksha).

    Phinikoudes este una dintre cele mai frumoase plaje distinse cu Blue Flag din Cipru, are nisip fin si o lungime de aproximativ 500 de metri. Plaja McKenzie este, de asemenea, printre cele mai frumoase plaje din Larnaca, este etichetata cu Blue Flag, are o lungime de aproximativ 1km si este locul ideal pentru plane spotting, fiind foarte aproape de aeroport.

    Lacul Sarat este casa pentru aproximativ 80 specii de pasari migratoare – pescarusi, flamingo, gaste, rate si multe alte pasari. In verile calduroase, apa lacului seaca si lasa in urma o crusta de sare.

    Larnaca va sta la dispozitie cu numeroase activitati: echitatie, fotbal, sporturi nautice – windsurfing, parasailing, scufundari, snorkeling, pescuit, kite surfing, croaziere sau ciclism.

    Numeroase restaurante isi asteapta oaspetii cu preparate diverse. Printre acestea se regasesc: halloumi, fructe de mare, peste, souvlaki, fasoulaki (fasole cu carne de miel, fiarta in vin rosu), maslinele negre la gratar si loukaniko( carnati din carne de porc cu coaja de portocala si ierburi aromate).

    Transporul local se bazeaza in principal pe autobuze. La inceputul verii frecventa acestora este mai redusa.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL GOLDEN BAY 5*

 

HOTEL PALM BEACH 4*

HOTEL LORDOS BEACH 4*

 

HOTEL AMORGOS BOUTIQUE 3*

HOTEL LIVADHIOTIS CITY 3*