+40.744.593.864 office@all-tour.ro

LARA / KUNDU

contact

LARA / KUNDU

Pret de la:  750 Euro/7 nopti-8 zile-5*/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti, Iasi, Bacau

Descrierea ofertei

Lara – este o zona turistica din Antalya, situata pe malul Marii Mediterane, formata din districtul Lara si suburbia Kundu, apartinatoare de regiunea Antalya. Se alfa la 12 km Est fata de centrul statiunii Antalya.

Un plus pentru Lara, sunt cele mai lungi plaje de nisip din Turcia. Majoritatea hotelurilor sunt replici are anumitor locuri celebre din toata lumea (Palatul Topkapi, Venetia, Kremlin, etc) iar acest fapt a dus la denumirea zonei in „Las Vegas-ul Turciei”.

Plajele de nisip beneficiaza de urmatoarele facilitati: sezlonguri, umbrele de soare, sau standuri cu gustari si bauturi racoritoare.

Pentru vara anului 2021, recomandarea noastra este sa vizitati in Antalya, regiune turistica cunoscuta sub numele de Lara , plina de hoteluri cu servicii All Inclusive, care au preturi foarte favorabile anul acesta, cu zboruri charter directe organizate de agentia noastra.

Exista o mare selectie de hoteluri populare in Lara, Belek, Alanya, Kemer si Side. In acest sezon, agentia noastra ofera reduceri si promotii mari in toate hotelurile din regiunea Antalya si puteti vedea descrieri detaliate ale hotelurilor pe paginile site-ului nostru web.

Antalya este capitala si cel mai mare oras din regiunea mediteraneana a Turciei si unul dintre cele mai mari porturi din Marea Mediterana.

Plajele celebre din Antalya sunt: Lara Kundu si Konyaalti.

In Lara exista plaje lungi cu nisip. Se afla la 10 km de aeroport. Vacantele pe aceasta plaja promit o combinatie de atractii naturale si o statiune moderna. Din centrul statiunii, la aceste plaje se poate ajunge cu dolmus (maxi-taxi).

Konyaalti este o alta plaja cu nisip, are putina pietricica, dar se poate ajunge mai repede si mai usor (tramvai sau mini autobuz de la Kalekapisi). 15 km de aeroport.

Intre aceste plaje se afla o stanca inalta de pe care raul Duden coboara si se varsa in Marea Mediterana, creand o cascada inalta de 15 m.

Marea este curata si calda. Exista multa verdeata, parti frumos amenajate ale orasului, restaurante excelente, magazine, infrastructura buna, discoteci, asa ca nu veti ramane fara timp.

Antalya este situata in sudul extrem al partii de vest a Turciei. Dezvoltarea si investitiile care au inceput in anii 1970 au transformat orasul intr-o regiune turistica internationala bine cunoscuta si in capitala turismului turcesc.

Lara este una dintre cele mai luxoase zone din Antalya. Plajele cu nisip, hotelurile clasificate cu 5* si serviciile hoteliere All Inclusive, au transformat Lara intr-un simbol al turismului pentru regiunea Antalya.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL RAMADA RESORT LARA 5*

HOTEL WING OF LARA HOTEL & SPA 5*

HOTEL VENEZIA PALACE DE LUXE RESORT 5*

HOTEL ASTERIA KREMLIN PALACE 5*

HOTEL ADALYA ELITE LARA 5*

HOTEL TRENDY LARA 5*

HOTEL FAME RESIDENCE LARA 5*

HOTEL ROYAL HOLIDAY PALACE 5*

HOTEL ROYAL WINGS 5*

HOTEL ROYAL SEGINUS 5*

HOTEL MIRACLE RESORT 5*

HOTEL LIMAK LARA 5*

HOTEL DELPHIN DIVA 5*

HOTEL DELPHIN PALACE 5*

HOTEL IC HOTEL GREEN PALACE 5*

HOTEL TITANIC BEACH LARA 5*

HOTEL DELPHIN BE GRAND RESORT 5*

HOTEL DELPHIN IMPERIAL 5*

HOTEL LARA BARUT COLLECTION 5*