+40.744.593.864 office@all-tour.ro

KUSADASI / DIDIM

contact

KUSADASI / DIDIM 

Pret de la:  550 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

Descrierea ofertei

Kusadasi, una dintre statiunile principale de vacanta din Turcia, oferă un mediu excelent pentru o vacanţă de neuitat. Situata pe coasta de vest a Turciei la 90 km sud de Izmir, Kusadasi este renumit ca unul dintre cele mai atractive oraşe de la Marea Egee, deoarece este aproape de situri istorice importante antice, inclusiv Efes, Didyma, Priene, Miletos, şi ideal pentru calatori.

Kusadasi are un climat tipic mediteranean cu veri fierbinti si ierni blande, oferind un sezon turistic foarte lung. Statiunea este scăldată în soare aproximativ 300 de zile pe an.

Numeroase plaje cu nisip fin, cu apele calde si limpezi, oferind o atmosferă liniştită, permit o mare varietate de activitati legate de apă şi plajă. Windsurfing, schi nautic, navigaţie şi volei de plajă sunt doar cateva alegeri pentru iubitorii vieţii active. După soarele liniştitor din timpul zilei, oraşul aşteaptă un apus de soare superb.

Cum apune soarele, cafenele şi restaurante aflate pe aleea cu palmieri devin neincapatoare. Puteti admira sosirile si plecarile iahturilor şi navelor in compania unei vederi panoramice a apusului de soare si a unei băuturi înainte de cină. Restaurantele, care servesc o varietate de peste si fructe de mare proaspete şi alte specialităţi din Marea Egee, va oferă o masă delicioasă în Kusadasi. Dansul si distractia la un bar plin de viaţă sau o discotecă deschisa până în zori, poate termina o zi ideală în Kusadasi.

Altinkum este o mica statiune stabilita in jurul plajei, situata la 20 de minute de mers din Didim. Denumirea Altinkum inseamna „nisip auriu” statiunea avand 3 plaje: Prima plaja sau Plaja principala situata in centru si aliniata de cafenele, restaurante si magazine, a Doua plaja si a Treia plaja, care sunt mai linistite.

Este renumită prin numărul mare de cluburi şi restaurante tradiţionale. Vizitatorii pot face scufundări, pot pescui sau călări. Staţiunea este preferată de englezi.

Locul are propriul sau micro-climatic, cu umiditate mai scazuta decât partea de sud a Turciei, şi este recomandat de Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS), deoarece climatul în Altinkum are un efect pozitiv pentru persoanele cu astm şi boli comune. Altinkum are 340 de zile insorite pe an, luni fierbinţi de vară şi ierni temperate cu variatii mici in timpul zilei, aproximativ 15 grade noaptea si 20 de grade ziua din noiembrie până în februarie.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL GRAND BELISH BEACH RESORT 5*

HOTEL CHARISMA DELUXE 5*

HOTEL FANTASIA DELUXE 5*

HOTEL LABRANDA EPHESUS PRINCESS 5*

HOTEL LE BLEU HOTEL RESORT 5*

HOTEL ARIA CLAROS BEACH 5*

HOTEL GRAND BLUE SKY 5*

HOTEL RICHMOND EPHESSUS RESORT 5*

HOTEL PINE BAY HOLIDAY RESORT 5*

HOTEL SUNIS EFES ROYAL PALACE RESORT 5*

HOTEL AQUA FANTASY AQUAPARK 5*

HOTEL PALOMA PASHA 5*

HOTEL ASTERIA ZEUS DIDIM 5*

HOTEL DIDIM BEACH RESORT 5*

HOTEL AQUASIS DELUXE RESORT SPA 5*

 

HOTEL DABLAKADAR 4*

HOTEL BY KARASLAN INN 4*

HOTEL MARTI 4*

HOTEL DERICI 4*

HOTEL ARORA 4*

HOTEL PALOMA MARINA SUITES 4*

HOTEL BATIHAN BEACH RESORT SPA 4*

HOTEL EPHESIA 4*

HOTEL GRAND EFE 4*

HOTEL EPHESIA HOLIDAY BEACH 4*