+40.744.593.864 office@all-tour.ro

JUPITER-CAP AURORA

contact

JUPITER-CAP AURORA 

Pret de la: 120 Lei/zi/pers

Oferte speciale: Inscrieri timpurii

Descrierea ofertei

Statiunea Jupiter s-a dezvoltat in jurul lacului artificial Tismana, intre padurea Comorova si tarmul marii, fiind una din statiunile noi ale litoralului romanesc. Plaja Jupiter se invecineaza cu plaja Neptun si este lata, cu nisipul fin. Situata la 40 km sud de Constanta, statiunea dispune de aproximativ 8 500 de locuri de cazare, in hoteluri, vile, casute si camping. Este locatia ideala pentru un sejur de odihna la mare, fiind o plaja de dimensiuni mici, cu posibilitatea de tratamente de refacere. Vezi ofertele noastre de cazare in Jupiter.

 

Statiunea Cap Aurora este cea mai mica dintre statiunile litoralului romanesc, cu o capacitate de 2506 de locuri de cazare. Cap Aurora se afla in continuarea statiunii Jupiter, pe o lungime de 1 km.

Farmecul statiunii este dat de oaza de verdeata, precum si de pozitionarea pe un promontoriu stancos intre padurea Comorova si mare. Cazarea in statiune se face la hotelurile cu nume de pietre pretioase si cu o arhitectura originala, cu descresteri volumetrice pana la nivelul plajei.

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL MERA ONIX 4*

HOTEL POSEIDON RESORT 4*

HOTEL OLIMPIC 4*

 

HOTEL MAJESTIC 3*

HOTEL DELTA 3*

HOTEL METEOR 3*

HOTEL CAPITOL 3*

HOTEL VIOLETA 3*

HOTEL CALIFORNIA 3*

HOTEL TISMANA 3*

HOTEL COMPLEX IRIS-MIMOSA 3*

HOTEL DIAMANT 3*

HOTEL OPAL 3*

 

HOTEL COMETA 2*