+40.744.593.864 office@all-tour.ro

Despre noi

Din noiembrie 2006, agentia de turism turoperatoare ALL TOUR din Bacau este o agentie in continua ascensiune cu un bogat portofoliu de clienti dat fiind faptul ca practica o politica de preturi avantajoasa.

contact

Calatoresti in siguranta

De-acum nu va mai trebui sa-ti bati capul cu pregatirea vacantei. A alege sa calatoresti cu All Tour inseamna si sa alegi sa calatoresti in siguranta. Claritatea si multitudinea informatiilor oferite, experienta profesionala si de calatorie a echipei noastre, iti ofera posibilitatea de a fi pe deplin informat atat inainte cat si in timpul calatoriei tale. Suntem pasionati de ceea ce facem si tocmai de aceea suntem extrem de atenti la fiecare detaliu. Aceste caracteristici sunt o garantie ca planurile tale de calatorie sunt duse la capat in mod meticulos si profesionist. Cel mai bun lucru pe care il putem face pentru tine este sa-ti oferim vacanta perfecta. Este normal sa fii bine informat asupra locului in care vei sta, despre locurile pe care o sa le vezi, asupra modului in care te poti distra, asupra modalitatilor de transport, asupra ofertei bucatariei locale si in plus trebuie sa ai o idee corecta despre tarife.

Servicii complete

Daca ti-ai propus sa mergi pe cont propriu sau in grup, in Romania sau in strainatate, cu avionul, cu autocarul sau individual sau vrei doar sa-ti petreci un week-end reconfortant departe de birou, ori pur si simplu nu stii ce ti-ar placea mai mult, noi echipa ALL TOUR, vom gasi solutia perfecta pentru a te simti minunat alaturi de cei dragi.

All Tour Bacau ofera toate serviciile ce decurg din activitatea turistica: – cazare la hoteluri din tara si strainatate; – rezervare si emitere bilete de avion; – organizare de evenimente speciale; – circuite, sejururi, croaziere, pelerinaje turistico-religioase, excursii scolare; – inchirieri de autoturisme, microbuze, autocare; – transferuri aeroport-hotel-aeroport; – asigurari medicale;