+40.744.593.864 office@all-tour.ro

Calella

contact

CALELLA 

Pret de la:  700 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

Descrierea ofertei

Calella se afla in regiunea Cataloniei, pe Costa Maresme, care este privita ca facand parte din Costa Brava. Acest oras modern se afla la 50 km de Barcelona, lucrul acesta si cei 3 km de plaja facand din Calella capitala turistica a Costa Maresme.

Cateodata se intampla sa fie confundata cu Calella de Palafrugalis, care se afla la 60km la est, de-a lungul coastei. Calella are multe hoteluri moderne ce ofera cele mai bune conditii.

Autoritatile locale si organizatiile comerciale au facut mari eforturi pentru a atrage aici turistii internationali. Plajele insumeaza 50.000m pa, asa ca niciodata nu este prea aglomerat, iar lucratorii au grija sa le mentina in deplina curatenie. Divertismentul de pe plaja Esplanada este bine intretinut – jocuri pe plaja, activitati organizate pentru copii, sporturi nautice, dans si petreceri.

In partea veche Calella se afla multe cladiri vechi, parcul natural Dalmau si strazi inguste cu baruri si restaurante ce servesc specialitati catalane. In fiecare luna a anului petrecerile insufletesc orasul cu procesiuni, parade, muzica si dansuri.

In lunile de vara, in fiecare duminica, se danseaza Sardana pe plaja. Localnicii isi dau mana in acest dans catalan care a fost interzis in timpul regimului lui Franco. Acest dans simbolizeaza fraternitatea si unitatea catalanilor. La mijlocul lunii septembrie are loc cel mai mare festival – La Minerva.

 

HOTELURI RECOMADATE:

 

HOTEL H TOP AMAIKA & SPA 4*

HOTEL LAS PALMEIRES 4*

HOTEL BERNAT II 4*

HOTEL H TOP CALELLA PALACE 4*

HOTEL KAKTUS PALAY 4*

HOTEL GHT MARITIM 4*

 

HOTEL GHT BALMES 3*

HOTEL MAR BLU 3*

HOTEL PRESIDENT 3*

HOTEL MED PLAYA SANTA MONICA 3*

HOTEL H TOP OLIMPIC 3*

HOTEL ESPLAI 3*