+40.744.593.864 office@all-tour.ro

Bran

contact

BRAN

Pret de la: 135 Lei/zi/pers

 

Descrierea ofertei

Uita de pozele cu castelul Bran din albumul de calatorie al prietenilor tai. De ce sa nu profiti de ofertele de cazare Bran de la All Tour pentru a vedea intreaga splendoare a zonei cu ochii tai? Alege un pachet exact cum iti place, deoarece ai multiple optiuni la indemana!

Vrei sa te trezesti plin de energie dimineata, cu un peisaj alpin absolut fabulos in fata ochilor? Sau sa fii la o aruncatura de bat de cele mai importante obiective turistice ale zonei? La All Tour ai toate optiunile necesare pentru a te bucura de cele mai bune oferte de cazare in Bran! Acum poti face acele poze de vacanta cu Castelul Bran din orice unghi, la orice ora a zilei!

Cunoscut si drept “Castelul lui Dracula”, Castelul Bran este deseori mentionat in nuvela lui Bram Stoker, desi legatura este mai degraba fictiva. De-a lungul istoriei, castelul a jucat in special un rol strategic, de fortificatie la trecerea dintre Valahia (Muntenia) si Transilvania. In cel de-al doilea razboi mondial, printesa Ileana a infiintat un spital, iar in anii comunismului acesta a fost confiscat. Dupa retrocedarea proprietatii mostenitorilor Habsburgilor, castelul a fost transformat intr-un muzeu, dedicat colectiei de arta si mobila a Reginei Maria. Turistii pot admira interioarele extravagante sau, in contrast, pot vizita micul muzeu in aer liber de la poalele castelului, care aduna mai multe case si cladiri traditionale taranesti din regiune.

Economisesti la fiecare oferta de cazare in Bran, astfel incat vei avea mai multi bani de cheltuit pentru a te distra alaturi de cei dragi! Asadar, profita de super-ofertele noastre si pregateste-te de o aventura pe cinste. Petrece amintiri placute alaturi de cei dragi, de neuitat!
Hai cu noi intr-o calatorie minunata, care cu siguranta iti va ramane intiparita in memorie! Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa vizitezi castelul Bran, acum este momentul ideal! Cu optiuni precum Hotel Hanul Simon, Hotel Maridor sau Club Vila Bran, ai la indemana multiple oferte de cazare in Bran care iti vor face cu ochiul! Fa-ti o rezervare acum si investeste intr-o experienta de poveste!

Asadar, nu mai amana aceasta calatorie si fa-ti cel mai frumos cadou posibil! O excursie in Bran, care poate include atat vizita la Castel, cat si alte activitati distractive.

 

HOTELURI RECOMANDATE: 

PENSIUNEA CRISTAL 4*

PENSIUNEA INNCUISINE / CENTER 4*

HOTEL MARIDOR 4*

HOTEL LA DOLCE VITA 4*

 

HOTEL COMPLEX WOLF 3*

HOTE CLUB VILA BRAN 3*