+40.744.593.864 office@all-tour.ro

BENALMADENA

contact

BENALMADENA 

Pret de la:  730 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Pachet charter cu avion din Bucuresti

Descrierea ofertei

Orasul Benalmadena se intinde de la Poalele muntilor Soerra de Mijas pana la coasta, in trepte, oferind o panorama deosebita.

Deoarece este situat pe un deal, locuitorii au privelisti minunate spre mare. Partea cea mai mare a populatiei locuieste in Arroyo de la Miel.

Pe malul coastei se afla o cladire ciudata, Castelul lui Bil-Bil, construit in 1934 in stil neo-arab si care este folosit de catre consiliul orasului pentru expozitii si evenimente culturale.

Benalmadena este un format din trei parti – Benalmadena Pueblo, Arroyo de la Miel si Benalmadena Costa.

Cea mai interesanta parte este Benalmadena Costa, cu plajele sale lungi, o viata de noapte animata si oferte gastronomice delicioase. Aici se afla si Puerto Marina, un mall de cumparaturi in aer liber, port de ambarcatiuni si un complex de cladiri aflate pe suprafata apei.

Benalmadena Pueblo, cea mai veche parte a orasului, este un sat tipic andaluz cu case vopsite în alb si cu străzile înguste. Având în vedere inaltimea la care oraşul este situat (aproape 300 de metri) şi apropierea sa de mare, Benalmadena ofera o priveliste uimitoare asupra statiunii Costa del Sol.

Arroyo de la Miel este centrul economic al orasului.

În prezent, Benalmadena este una dintre principalele destinaţii turistice de pe Costa del Sol, celebra pentru facilităţile sale de agrement, in special datorita parcului de distracţii, a celor doua acvarii, cazinourilor, dar şi datorita faptului ca aici se afla unul dintre cele mai mari porturi din Andaluzia.

Clima este tipic mediteraneană, cu temperaturi moderate tot timpul anului şi o medie de 19 grade Celsius.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL BEST BENALMADENA 4*

HOTEL BEST TRITON 4*

HOTEL BEST SIROCO 4*

HOTEL MAC PUERTA MARINA 4*

HOTEL HOLIDAY WORLD RINO 4*

HOTEL HOLIDAY HYDROS BOUTIQUE SPA & WELLNES 4*

HOTEL HOLIDAY WORLD POLYNESIA 4*

HOTEL SUNSET BEACH CLUB 4*

HOTEL VISTAMAR 4*

HOTEL PALADIUM COSTA DEL SOL 4*

HOTEL ESTIVAL TORREQUEBRADA 4*

 

HOTEL PALMASOL 3*