+40.744.593.864 office@all-tour.ro

Băile Felix

contact

BAILE FELIX

Pret de la: 130 Lei/zi/pers

Oferte speciale: Inscrieri timpurii, O inima sanatoasa, Decada balneara, Hai la bai, O saptamana de refacere, Seniori

Descrierea ofertei

Asadar, ai parte de un tratament ca la carte, inconjurat de natura, direct de la sursele naturale din zona!

Ce-ai spune de o vacanta relaxanta, intr-una dintre cele mai cunoscute statiuni balneare din Romania? An de an, mii de turisti se indreapta catre aceasta perla a judetului Oradea, motiv pentru care este bine sa te asiguri ca ti-ai rezervat din timp una dintre zecile de oferte de cazare Baile Felix.

Statiunea Baile Felix este cea mai mare dintre statiunile cu functionare permanenta din tara. Aflata la doar 6 km de Oradea, Baile Felix a devenit foarte populara printre turistii care, alaturi de un sejur relaxant, doresc sa aiba parte si de tratamentele si curele cu apele din bai. Avand peste 7000 de locuri de cazare, Baile Felix asigura tot confortul necesar turistilor, oferind in acelasi timp si multiple solutii de agrement: piscine si bazine de inot, stranduri acoperite sau in aer liber, multe baruri, restaurante, precum si atractii turistice in zona. Odata ajunsi aici, turistii se indragostesc atat de peisajul magic, de padure, cat si de clima blanda, care permite cresterea lotusilor si nuferilor subtropicali in lacurile din jurul statiunii.

Mai mult, turistii au acces la varii obiective turistice sau de agrement din zona, precum strandul cu apa termala Apollo, construit la 1900, sau Aqua Park-ul acoperit, care ofera momente intense amatorilor de senzatii tari! Iubitorii de natura se vor simti ca acasa la Baile Felix!

Regiunea cuprinde o rezervatie naturala, ce adaposteste 3 specii de plante si animale unice sau pe cale de disparitie, iar in apropiere zace Pestera Ursilor, care contine numeroase relicve preistorice si poate fi vizitata alaturi de un ghid.

Avantajul acestei statiuni este dat de climatul bland, ce face posibila vizitarea in orice moment al anului! De aceea, ai posibilitatea sa alegi momentul tau preferat pentru a-ti rezerva un loc de cazare la Baile Felix!

Proprietatile benefice ale izvoarelor termale au fost bine cunoscute de-a lungul istoriei, astfel ca, la 1700, calugarul Felix Hercher (de unde se trage si numele bailor) a pus bazele primelor asezaminte pentru tratament. In prezent, exista numeroase dotari si tipuri de tratamente in statiune, turistii putand opta pentru electroterapie, hidroterapie, aerosoli, masaje, impachetari si multe altele!

Asadar, oricand doresti sa vizitezi aceasta statiune incredibila, ai acum la indemana zeci de oferte de cazare Baile Felix!
Bucura-te de un concediu de vis, pe fundalul peisajelor cu paduri de foioase si relaxeaza-te la marginea lacurilor cu nuferi, broaste testoase si pesti multicolori!

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL LOTUS THERM 5*

 

HOTEL AQUA PRESIDENT 4*

HOTEL PRESIDENT SPA 4*

HOTEL PRESIDENT BUSINESS 4*

HOTEL PRESIDENT 4*

HOTEL INTERNATIONAL 4*

 

HOTEL NUFARUL 3*

HOTEL TERMAL 3*

HOPTEL POIENITA 3*

HOTEL PERLA 3*

 

HOTEL MURES 2*

HOTEL PADIS 2*