+40.744.593.864 office@all-tour.ro

ALGARVE

contact

ALGARVE

Pret de la:  280 Euro/7 nopti-8 zile/pers

Oferte speciale: Early booking

Descrierea ofertei

Algarve este cea mai sudica regiune si cea mai importanta destinatie turistica estivala a Portugaliei.

Aceasta are peste 155km de tarm cu diverse peisaje: plaje salbatice, pereti stancosi batuti de valuri, plaje linistite cu nisip galben si fin, precum si plaje etichetate cu Blue Flag. Sunt peste 150 de plaje amenajate asa ca nu va faceti griji de aglomeratie.

Sezonul estival dureaza pana in luna octombrie. Zona este renumita pentru terenurile de golf (este una dintre regiunile celebre la nivel mondial pentru acest sport cosmopolit) si pentru restaurantele rafinate, cu una-doua stele Michelin.

Pentru cei care isi doresc sa faca drumetii, Parcul National Ria Fromosa si Cabo Sao Vicent sunt 2 optiuni potrivite. In calatoria voastra prin Algarve, nu trebuie sa ratati Cabo de Sao Vincente – un loc superb de unde puteti admira valurile agitate ale oceanului si unul dintre cele mai frumoase apusuri de soare din Europa. Atentie! Vantul bate foarte tare! Zona este potrivita si pentru pasionatii de fotografii: casute colorate la tot pasul, stradute inguste si peisajele ii voi incanta, cu siguranta.

In ceea ce priveste gastronomia, aveti numeroase preparate din care puteti alege. Printre acestea se numara fructele de mare (sardinele, codul), micile prajituri din foietaj pasteis de nata si vinurile portugheze renumite.

De asemenea, Algarve este una dintre cele mai cautate destinatii pentru surf. Coasta de vest este ideala pentru surferii experimentati iar partea de sud si sud-est este recomandata pentru incepatori, aici valurile fiind mai mici. De altfel, este una dintre putinele destinatii unde poti inota in Oceanul Atlantic.

Nu sunt uitati nici iubitorii de shopping si distractie. Statiunea Vilamoura este renumita pentru viata sa de noapte, la fel si Albufeira (cea mai mare statiune din Algarve). Pentru shopping, Faro este o optiune potrivita.

 

HOTELURI RECOMANDATE:

 

HOTEL BALAIA SENSES 4*

HOTEL BALAIA ATLANTICO 4*

HOTEL QUINTA DO MAR DA LUZ 4*

HOTEL OCEANO ANTALNTICO APARTMENTS 4*

 

 

HOTEL IBERLAGOS 3*

HOTEL DOM PEDRO LAGOS 3*

HOTEL REGINA 3*

HOTEL PLAZA REAL 3*

HOTEL TARIK 3*

HOTEL ALBUFEIRA JARDIN 3*

HOTEL ALFAGAR CERRO MARDU 3*

HOTEL FLOR DA LARANJA 3*

HOTEL ALGARVE RACE RESORTS 3*

HOTEL BAYSIDE SALGADOS 3*

HOTEL CLUB AMARILIS 3*

HOTEL CLUBE VILA ROSA 3*

HOTEL BEM PARECE 3*

HOTEL LUNA 3*