Despre noi

Din noiembrie 2006, agentia de turism turoperatoare ALL TOUR din Bacau este o agentie in continua ascensiune cu un bogat portofoliu de clienti dat fiind faptul ca practica o politica de preturi avantajoasa.

 

De-acum nu va mai trebui sa-ti bati capul cu pregatirea vacantei. A alege sa calatoresti cu All Tour inseamna si sa alegi sa calatoresti in siguranta. Claritatea si multitudinea informatiilor oferite, experienta profesionala si de calatorie a echipei noastre, iti ofera posibilitatea de a fi pe deplin informat atat inainte cat si in timpul calatoriei tale. Suntem pasionati de ceea ce facem si tocmai de aceea suntem extrem de atenti la fiecare detaliu. Aceste caracteristici sunt o garantie ca planurile tale de calatorie sunt duse la capat in mod meticulos si profesionist. Cel mai bun lucru pe care il putem face pentru tine este sa-ti oferim vacanta perfecta. Este normal sa fii bine informat asupra locului in care vei sta, despre locurile pe care o sa le vezi, asupra modului in care te poti distra, asupra modalitatilor de transport, asupra ofertei bucatariei locale si in plus trebuie sa ai o idee corecta despre tarife.

 

Daca ti-ai propus sa mergi pe cont propriu sau in grup, in Romania sau in strainatate, cu avionul, cu autocarul sau individual sau vrei doar sa-ti petreci un week-end reconfortant departe de birou, ori pur si simplu nu stii ce ti-ar placea mai mult, noi echipa ALL TOUR, vom gasi solutia perfecta pentru a te simti minunat alaturi de cei dragi.

 

ALL TOUR BACAU ofera toate serviciile ce decurg din activitatea turistica: - cazare la hoteluri din tara si strainatate; - rezervare si emitere bilete de avion; - organizare de evenimente speciale; - circuite, sejururi, croaziere, pelerinaje turistico-religioase, excursii scolare; - inchirieri de autoturisme, microbuze, autocare; - transferuri aeroport-hotel-aeroport; - asigurari medicale;

 

Parteneri: HOTELCON, GDS TRAVEL, BLUE AIR, WIZZ AIR, RYAN AIR, TAROM, CHRISTIAN TOUR, PARALELA 45, HAPPY TOUR, KUSADASI, COCKTAIL HOLIDAYS, IRI TRAVEL, FIBULA, PARADISE TRAVEL AGENCY, PARADISA TOURS, ACCENT TRAVEL, LAGUNA TRAVEL TUI TRAVEL, NOVA TRAVEL, MASSARO TRANS, TEISA TRAVEL